Részeges csirke párolt zöldbabbal

img_20130103_212344_1360681831.jpg_556x556

Ha vendégek jönnek és egyszerűt, de mégis finomat szeretnél főzni, ez pont megteszi. Csak egy pár csirkecomb, bacon, zöldbab és egy doboz sör kell hozzá.

Hozzávalók:

8-10 alsó vagy 4-5 egész csirkecomb
1 alsócomb / 1 bacon
majoranna

bors
2 dl sör
1 csomag zöldbab
fokhagyma
tetszőleges zöldfűszerek (pl. snidling, petrezselyem, bazsalikom)
olivaolaj

A combokat befűszerezzük a sóval, borssal és a majorannával. Ezután betekerjük a baconba. Lefektetjük a tepsibe és meglocsoljuk a sörrel. Lefóliázva sütjük 3/4 órát. A végén leveszzük a fóliát és kicsit körbepirítjuk.
A zöldbabot fokhagymás olivaolajon, a zöldfűszerekkel együtt, wokban megpároljuk. Rizst és burgonyapürét is adhatunk hozzá.

Címkék: sör krumpli fokhagyma zöldbab bazsalikom bors csirkecomb majoranna bacon olivaolaj snidling petrezselyem részeges

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása