Sajtkrémes csirkemell

irodakaja.jpg

  • 3 db csirkemellfilé
  • 3 db natúr krémsajt
  • 2 nagy pohár tejföl
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tej
  • őrölt fehérbors
  • pirospaprika
  • szerencsendió

A hagymát megdinsztelem, ezután megszórom pirospaprikával. Beleteszem a csíkokra vágott csirkemellet majd a fokhagymát. Megsózom, felöntöm a két deci tejjel, majd annyi vizet teszek hozzá, hogy éppen ellepje a csibét.

Amikor a hús már megpuhult és elfőtt a szaft fele, hozzáadom az előzőleg összekevert tejföl, liszt, krémsajt kombinációt és forralom amíg be nem sűrűsödik.

A legvégén (hogy ne szálljon el az aromája) egy nagyon kevés szerecsendiót szórok bele.

Jó étvágyat!:)

Címkék: sajt csirkemell sajtkrém szerecsendió

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása