Irodakaja - receptek - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://irodakaja.blog.hu/2013/04/15/afonyas_gombas_szarvasporkolt_vorosborban/full_commentlist/1#c28378913
Válasz erre: Áfonyás gombás szarvaspörkölt vörösborban
2015-10-19T12:38:53+02:00
2015-10-19T12:38:53+02:00
vieces
http://blog.hu/user/493905
Szuper recept köszönöm szépen! Volt itthon hozzá minden, csak egy kis gombáért és üveges vörösáfonyakonzervért kellett boltba menjek. Én az áfonya levét is beleraktam a bor mellé, amit az étel fel is vett az üveg borral időközben. A pörköltalapkor házi szalonnával csíkokra vágva, bevagdosva spékeltem. Én 1 kg. szarvashúsból kicsit több áfonyából és 1 kg. gombából készítettem, nokedlival, uborkával, kenyérrel tálalva. 2 napi étel lett belőle 4 főnek. :-)
https://irodakaja.blog.hu/2013/06/17/spargas_rakottas/full_commentlist/1#c20185977
Válasz erre: Spárgás rakottas
2013-07-10T15:34:29+02:00
2013-07-10T15:34:29+02:00
reqcka
http://blog.hu/user/332597
Hmm, jónak tűnik ^^<br />
Tömlős sajtos receptekre vadászok mióta a Camping-nek kijött a laktózmentes változata: <a rel="nofollow" href="http://redir.ec/laktozmentes">redir.ec/laktozmentes</a><br />
Ez pl. tetszetős :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/06/17/mezes-gyomberes_ragacsos_csirke/full_commentlist/1#c20045112
Válasz erre: Mézes-gyömbéres "ragacsos" csirke
2013-06-18T18:52:08+02:00
2013-06-18T18:52:08+02:00
siskalaszlo
http://blog.hu/user/789368
jöhet :D
https://irodakaja.blog.hu/2013/05/15/mezes-mustaros_sult_csikrecombok/full_commentlist/1#c19777867
Válasz erre: Mézes-mustáros sült csikrecombok
2013-05-16T09:01:53+02:00
2013-05-16T09:01:53+02:00
ccvv
http://blog.hu/user/380373
Nincs olyan, hogy egy étel nem látványos. Egy kis kreativitással mind a tálalásnál, úgy a fotózásnál csodákat lehet tenni.<br />
<br />
Amúgy egy kis curry sem árt neki. :) Érdekes lenne tudni, hogy milyen az a három-négy recept külön. Mert így egyben nagyon ismerős, hasonlóan szoktam én is csinálni.
https://irodakaja.blog.hu/2013/05/11/chilis_pestos_fettuccine/full_commentlist/1#c19753701
Válasz erre: Chilis fettuccine pesto rossoval és gombával
2013-05-12T13:37:34+02:00
2013-05-12T13:37:34+02:00
Szarvashiba20
http://blog.hu/user/798060
Eléggé diétás ez nekem.
https://irodakaja.blog.hu/2013/05/11/chilis_pestos_fettuccine/full_commentlist/1#c19753496
Válasz erre: Chilis fettuccine pesto rossoval és gombával
2013-05-12T12:55:07+02:00
2013-05-12T12:55:07+02:00
Köves D. Gábor
http://blog.hu/user/601921
Ezt a receptet el tudnám képzelni spenótos ramochinette alapon, úgy hogy pesto helyett közepesen markírozott lime-boulanchet szolenizálnék hozzá valamilyen markáns prituchitteből.
https://irodakaja.blog.hu/2013/05/11/chilis_pestos_fettuccine/full_commentlist/1#c19753418
Válasz erre: Chilis fettuccine pesto rossoval és gombával
2013-05-12T12:37:51+02:00
2013-05-12T12:37:51+02:00
YessicaHard
http://blog.hu/user/36798
nem foghagyma,hanem foKhagyma!
https://irodakaja.blog.hu/2013/04/17/ciambotta_a_padlizsanos_lecso/full_commentlist/1#c19553248
Válasz erre: Ciambotta - a padlizsános lecsó
2013-04-18T12:40:06+02:00
2013-04-18T12:40:06+02:00
nagypapi
http://blog.hu/user/39965
A sajttól eltekintve olyan, mint a piperade.
https://irodakaja.blog.hu/2013/02/12/bolognai_lasagne_mar_ha_letezik_ilyen/full_commentlist/1#c19467029
Válasz erre: Bolognai lasagne - már, ha létezik ilyen
2013-04-06T07:45:46+02:00
2013-04-06T07:45:46+02:00
ccvv
http://blog.hu/user/380373
Zeller?
https://irodakaja.blog.hu/2013/04/03/minestrone_243/full_commentlist/1#c19460922
Válasz erre: Minestrone
2013-04-05T11:26:53+02:00
2013-04-05T11:26:53+02:00
irodakaja
http://blog.hu/user/780876
A minestrone lényege, hogy mindig a szezonális zöldségekből készül. Remélem azért majd kipróbálod, mert nagyon finom! :-)
https://irodakaja.blog.hu/2013/04/03/minestrone_243/full_commentlist/1#c19448549
Válasz erre: Minestrone
2013-04-03T19:29:41+02:00
2013-04-03T19:29:41+02:00
motoroskonyhaja
http://blog.hu/user/86519
Hát ennek azért köze sincs az igazihoz ;) A blogod címében nem ez van persze, de az Indexen már így nyomják "Az igazi minestrone". Kár. De erről legalább nem Te tehetsz ;)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19242670
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-12T14:30:22+01:00
2013-03-12T14:30:22+01:00
_petya
http://blog.hu/user/57072
@hagyma<br />
sajt nélkül a gyökök eszik, pont az a jó benne..
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19218781
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-09T08:45:19+01:00
2013-03-09T08:45:19+01:00
Rwindx
http://blog.hu/user/37162
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19217841" class="reply_nick_12571" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19217841 );">@Bird</a>: <br />
A pl sajtos-sonkás rakott tésztán isteni a rápirult sajt, de a rakott krumpli anélkül jobb, sok-sok tejföllel. Szerintem. Aztán mindenki úgy eszi ahogy akarja, csak ne legyen kötelező. :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19218754
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-09T08:39:28+01:00
2013-03-09T08:39:28+01:00
komissarlajos
http://blog.hu/user/64858
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19213198" class="reply_nick_14067" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19213198 );">@hagyma</a>: Ezekkel a pontokkal egyet értek! Így jó, ahogy leírtad.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19218249
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-09T01:12:55+01:00
2013-03-09T01:12:55+01:00
emzéperiksz
http://blog.hu/user/31383
Nálam elmegy egy rakott krumpli elkészítésére a fél délelőtt, szóval ha gyorsan akarok valamit enni, mert éhen halok, akkor nem ez lesz, aminek neki állok. <br />
Próbáltam már nyers krumpliból, akkor ugye lefedve, alufóliázva kell sütni. Nem rossz a végeredmény, de eléggé sokáig kell sütni, hogy biztosan puha legyen, ne valami félnyers, kemény.<br />
<br />
Zsemlemorzsát még sosem tettem alá, olajat sem, zsír vagy vaj megy alá szerintem. A tejfölt össze lehet keverni nyers tojással a belsejében, úgy sem rossz. A tojás sütés közben amúgy megfő.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19217841
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T22:58:05+01:00
2013-03-08T22:58:05+01:00
Bird
http://blog.hu/user/12571
Meg vagyok döbbenve, hogy az elején felvetett "sajtot a tetejére" ekkora tiltakozást váltott ki. Az én felmérésem szerint is a többség még ne mis próbálta azzal, de azért ennél jobb volt az eredmény, elég sokan nem tudják anélkül elképzelni.<br />
Azt javaslom, hogy a tiltakozók egyszer próbálják ki! Nem kellene kizárni, hogy az olyan rossz, ha mások arra esküsznek.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19215822
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T18:43:28+01:00
2013-03-08T18:43:28+01:00
mirx
http://blog.hu/user/603675
Ha már sajt, legalább ne azt a trapistának hívott ipari förmedvényt tennétek rá...
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19215519
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T17:54:28+01:00
2013-03-08T17:54:28+01:00
GONOSZ
http://blog.hu/user/70074
A krumplit nem főzöm előre, az aljára füstölt szalonnát teszek és nem öntök bele olajat. A besameles trükk jó! A tejfölt erős pistával keverem úgy öntöm rá. Nekem nem a sajt ropog a tetején, hanem a krumplííííííííí. <br />
Ez minden csak nem gyors!!
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19215164
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T16:54:41+01:00
2013-03-08T16:54:41+01:00
zelmavagyok
http://blog.hu/user/711593
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214966" class="reply_nick_559776" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214966 );">@vitalis06</a>: Éppen tegnap csináltam "gyorsan", igaz kisebb mennyiségben: akkor gyors, ha a krumplit és a tojást megfőzi az ember, amikor valami egészen más miatt van a konyhában... és ezek hidegen várakoznak arra, hogy "összerakd" a krumplit. És fura módon az is sokat gyorsít, ha a tojást tojásvágóval vágod... én nem gyorsításként, hanem pénzügyi okokból tettem, vékonyabbak a szeletek, kevesebb tojásból is jutott "mindenhova".
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19215051
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T16:34:49+01:00
2013-03-08T16:34:49+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214966" class="reply_nick_559776" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214966 );">@vitalis06</a>: igy van<br />
ha sajttal csinalod az mar egy masik etel
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214966
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T16:21:25+01:00
2013-03-08T16:21:25+01:00
vitalis06
http://blog.hu/user/559776
finom, de semmiképp nem gyors. Nálam 2 óra kb.<br />
2-3 kiló krumpliba simán megy 12 tojás és 4 szál kolbász. lehet lángolt, füstölt, kicsit kiolvasztva serpenyőben, a zsir megy a legfelső tejföl alá. Nálunk fele alaposan zsemlemorzsás (a szülőknek) fele anélküli (a gyerekeknek). és a 2 nagy tejföl is kevés ennyi krumplihoz. sajt semmiképp nem kell bele.<br />
az a paradicsomkarikákkal sült krumplihoz kell.<br />
Sok csemegeuborka, még extra tejföl.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214923
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T16:15:27+01:00
2013-03-08T16:15:27+01:00
Alaister Grand
http://blog.hu/user/724448
Sajtot? Zsemlemorzsát? Ilyet se hallottam még.<br />
És nem, nem gyors, kifejezetten pepecsmeló ez. Bár megéri. :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214814
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T16:01:34+01:00
2013-03-08T16:01:34+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214797" class="reply_nick_427644" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214797 );">@Nanenáné</a>: szerintem is kicsit/vagy jobban/ meg kell fozni in hawk es ugy jobb lesz<br />
babras hat<br />
mondtam minimum 2 ora aktiv konyha
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214797
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T15:59:17+01:00
2013-03-08T15:59:17+01:00
Nanenáné
http://blog.hu/user/427644
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214288" class="reply_nick_235484" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214288 );">@cnt</a>: A nyers krumpli sohasem szívja be olyan alaposan az ízeket, mint a hajában főtt. Ezért érdemes vele pepecselni.Mert a rakott krumpli finom, de babrás kaja!
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214746
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T15:51:05+01:00
2013-03-08T15:51:05+01:00
Llychllyn
http://blog.hu/user/54616
Szigorúan sajt nélkül, de zsemlemorzsával. A szélén és a tetején megpirult morzsa, a jó sok kolbász és a hideg tejföl (és sok bors) hozza ki a rakott krumpliból a lényeget:)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214696
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T15:42:56+01:00
2013-03-08T15:42:56+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214687" class="reply_nick_2257" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214687 );">@Hurrá Torpedó</a>: 2-3 kilo krumplihoz<br />
2 PAR!
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214687
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T15:41:51+01:00
2013-03-08T15:41:51+01:00
Hurrá Torpedó
http://blog.hu/user/2257
2 szelet kóbi kevés lesz bele :)<br />
két szál már jobban hangzik
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214409
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T15:10:49+01:00
2013-03-08T15:10:49+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214288" class="reply_nick_235484" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214288 );">@cnt</a>: nyersen is megoldhato, en kozeputon utazom, fozom, de nem sokaig<br />
a sajt meg igy van<br />
semmi szukseg ra<br />
teljesen eluralja az izet, akkor meg minek csinalok rakottkrumplit?<br />
vagy langost<br />
sajtot azt nyersen vagy sajtostesztara
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214288
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T14:53:40+01:00
2013-03-08T14:53:40+01:00
cnt
http://blog.hu/user/235484
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214072" class="reply_nick_24033" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214072 );">@Silent Bob</a>: <br />
igen, a kolbásszal én is így vagyok.<br />
<br />
De alapvetően: a rakott krumpli nekem:<br />
- zsemlemorzsa nélkül készül!!!!<br />
- nyers krumpliból (hogy mennyivel finomabb, amikor a kolbász/tojás/tejföl-trió gőzében fő meg a krumpli...)<br />
- lehet hozzá kefír, joghurt még, de a nem túl zsíros tejföl az igazi<br />
- sajt pedig NEM!<br />
<br />
Van egy olyan irányzat, hogy bármi, amit a sütőben sütünk, sok reszelt/pirult/olvadt sajttal fejeződjön be felül. Hát nem :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214142
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T14:32:40+01:00
2013-03-08T14:32:40+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214072" class="reply_nick_24033" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214072 );">@Silent Bob</a>: kolbaszba hajlamos vagyok a kompromisszumra, de neken pont az a jo ha fuztolt is kicsurog zsir formajaban<br />
fustolt kolbasznak sem kell kiszaradnia feltetlen<br />
<br />
namost langosban nem engedek<br />
so-fokhagyma<br />
ezt a tejfol-sajtot azert talaltak ki hogy dragabban adhassak, akkor lett 3 forintbol 34<br />
nem mondom, hogy ehetetlen, csak felesleges
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214072
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T14:24:03+01:00
2013-03-08T14:24:03+01:00
Silent Bob
http://blog.hu/user/24033
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19214055" class="reply_nick_14067" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19214055 );">@hagyma</a>: Ebben az esetben én biszexuális vagyok, mert a lángosra én is teszek. :D<br />
Rakott krumpliba (meg alapvetően minden főtt ételbe) azért szeretem jobban a lángoltat, mert nem annyira markánsan füstízű és nem szárad ki. (Bár mostanában nem sikerült rendes lángolt kolbászt venni, olyanok mint a füstölt.)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19214055
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T14:21:52+01:00
2013-03-08T14:21:52+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
<a href="http://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165?fullcommentlist=1#c19213972" class="reply_nick_24033" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19213972 );">@Silent Bob</a>: jo oda a fustolt is<br />
sot<br />
jobb<br />
sajtot buzik tesznek ra, mint a langosra is<br />
de elfogadjuk a massagot...
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19213972
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T14:10:31+01:00
2013-03-08T14:10:31+01:00
Silent Bob
http://blog.hu/user/24033
Füstölt kolbász helyett természetesen lángolt. A sajtot én sem szeretem rajta.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19213198
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T12:36:24+01:00
2013-03-08T12:36:24+01:00
hagyma
http://blog.hu/user/14067
egyszerunek egyszeru, de hogy gyors?<br />
minimum 2 ora<br />
sajt zsemlemorzsa folosleges<br />
sok tejfol<br />
jo kolbasz<br />
jo krumpli<br />
sok tojas
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19213186
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T12:35:08+01:00
2013-03-08T12:35:08+01:00
funfun
http://blog.hu/user/123963
Krumplinak bőven több idő kell. Morzsát sosem tettem még a tepsibe, sajtot sem a tetejére. Viszont a kolbászt némi szalonna kockával serpenyőben megpirítom, és ezt használom a rétegeléskor. A szaftot a végén, még a tejfölözés előtt az egészre rácsurgatom, így az aljára is jut, nem ég le. <br />
Csak akkor csinálom, ha BŐVEN van időm: csak a krumpli főzése, hűlni hagyása hámozás miatt másfél óra előkészület minimum - igaz, miközben fő, mást is lehet csinálni, de kihagyhatatlan lépés.<br />
Szóval minimum 2 óra + a sülés. <br />
És hát nem olcsó...
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19212976
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T12:14:08+01:00
2013-03-08T12:14:08+01:00
Sákif za morro?
http://blog.hu/user/201720
Sajt a tetejére marhaság, bár ha valaki úgy szereti, egye. A tejföl egy részét én hígabb besamellel szoktam kiváltani, így nem szárad ki annyira. Sok sült szalonna bele! <br />
<br />
Ha már sajt, akkor a füstöltet érdemes a trappista alá tenni, mert az kevésbé hajlamos a megégésre. Füstölt kolbász esetén a füstölt sajt el is hagyható.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19212159
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T10:35:42+01:00
2013-03-08T10:35:42+01:00
Jimbo75
http://blog.hu/user/75040
Gyááááá, kenyérrel, uborkával??? Miért kell elrontani ezt a jó kis kaját?
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19212111
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T10:30:52+01:00
2013-03-08T10:30:52+01:00
RZoli71
http://blog.hu/user/767429
Meglepően hasonló módon csinálom én is... De az a 20-25 perc biztos "kis" elírás... :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211919
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T10:08:10+01:00
2013-03-08T10:08:10+01:00
Andal
http://blog.hu/user/3261
Legjobb kaja, nem csak frissen, hanem később felmelegítve is kitűnő szvsz, tényleg ezerféleképpen variálható (tejföl helyett mostanában besamel-mártással szoktam csinálni, illetve főtt zöldségekkel).<br />
<br />
Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, 2-3kg krumplit hogyan sikerül 20-25 perc alatt megfőzni, nekem max. arra lenne elég, hogy a víz felforrjon. :)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211892
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T10:04:16+01:00
2013-03-08T10:04:16+01:00
Krumpli
http://blog.hu/user/459651
Érdekes, hogy régen, amikor gyerek voltam a rakatott krumpli olcsó eledel volt. Már sajna luxus kaja lett. Ha nem 2 emberre készül maradékokból, akkor meglepően drága lett összerakni. (amúgy római tálban elkészítve verhetetlen)
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211713
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T09:38:06+01:00
2013-03-08T09:38:06+01:00
hannamontanna
http://blog.hu/user/582753
....2 szelet kolbász? Gondolom 2 rétegre gondoltál. Virslivel is finom - gyerekekre gondolva-, és RENGETEG tejföllel. A reszelt sajtot csak a végén szoktam rátenni, hogy csak megolvadjon.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211663
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T09:31:11+01:00
2013-03-08T09:31:11+01:00
Before
http://blog.hu/user/60411
Sajt bele, a tetekére zsemlemorzsa. <br />
Nagyon szeretem, kolbász nélkül talán még jobban, mint kolbásszal. <br />
Ipari mennyiségű ecetes cékla kell hozzá!
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211597
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T09:22:48+01:00
2013-03-08T09:22:48+01:00
greycup
http://blog.hu/user/218422
Ez marhára nem gyors kaja... Az aljára én egy kis hagymát pirítok pirospaprikával. Ami marad belőle, a tetejére öntöm. Zsemlemorzsát soha nem tennék bele.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211537
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T09:15:44+01:00
2013-03-08T09:15:44+01:00
Bird
http://blog.hu/user/12571
Nagy meglepetésemre egy széles körű körkérdésre – miszerint tesznek-e reszelt sajtot a tetejére – a többség azt válaszolta, hogy nem, sohasem próbálta. Márpedig mi nem is tudjuk másképpen elképzelni, mint vastagon sajttal megszórva.<br />
<br />
Egyes családtagjaink még evés közben is tesznek rá hideg tejfölt bőséggel.
https://irodakaja.blog.hu/2013/03/07/rakott_krumpli_165/full_commentlist/1#c19211295
Válasz erre: Rakott krumpli
2013-03-08T08:39:56+01:00
2013-03-08T08:39:56+01:00
gabardin
http://blog.hu/user/773222
egyszerű, de gyorsnak semmiképp nem mondanám, egyébként nálunk nagy kedvenc<br />
ha szeletelt bacon kerül az aljára akkor elhagyható az olaj és a zsemlemorzsa
https://irodakaja.blog.hu/2013/02/12/almas-szilvas_csirkesaslik/full_commentlist/1#c19044716
Válasz erre: Almás-szilvás csirkesaslik
2013-02-14T10:15:32+01:00
2013-02-14T10:15:32+01:00
nlght84
http://blog.hu/user/347192
pfff, már megint egy apple-s cikk az indexen :D iChicken... :D